Test ¿Crees conocer La Sénia?

Home » Botigues de Mobles » Test ¿Crees conocer La Sénia?

¿Crees conocer La Sénia?

Llistat de comerços on podràs bescanviar el teu premi.

FECOMS  87878
Decros Sénia Mobles
Mobles Bustos
Estellé Mobles
Arvet Interiors
Oportunissimo
Sénia Mobel
Sofass La Sénia
Abstract
Sénia Center
Sensemolls
Atrezzo
Sénia Sofà
Isabel Miró

 

FECOSE

'0'0'0'

A & G Calçats i complements
Assegurances Alejandro Segura
Autoescola La Sénia
Òptica La Sénia
BABY CHIK’S
Benet Ortiz
Boutique Andreu
Calçats Maite
Cansaladeria Xarcuteria Casa Llídia
Carns Querol
Casa Gumer
Chirsvima
Comercial Muñoz
Cooperativa Agrícola
Cris Moda Jove
DEPAULA MODA
Estació de servei la Sènia
Farmàcia Escuder
Farmàcia Maria Josè Mestre Bellaubi
Ferreteria Garcia
Floristeria Gaby
Forn de pa Isabel
Groc
HTM Performance
Inforsénia
Joieria Arrufat
Joieria Godes
La Lluna
Llepolies
Llibreria Virma
M.Victoria Joyes
Marduix
Marina Intim
Mobles Bustos
Mobles Estellé, S.L.
Montsià Assessors
Pam i Pipa
Peixos Subirats
Perruqueria Abella
Perruqueria Josep
Somnis C.B.
Suministros Sénia
Vailets
Xarxa Esport
Xiquets

 

Bases:

Visitalasena.com regalarà 100 € amb un val de compra a través del seu concurs tipo Test #Creus que coneixes La Sénia?

Descripció i mecànica de la promoció

Per poder participar en la promoció els usuaris interessats hauran d’accedir a la pàgina de fans Visitalasenia i fer-se Fan a Facebook i registrar-se. D’aquesta manera podrà accedir a la pestanya del concurs. Per contra, en cas que l’usuari no sigui Fan se li indicarà que, prèviament, ha de fer clic al botó “M’agrada”. Després de ser fan l’usuari podrà accedir a la descripció del concurs i posteriorment a participar. Per participar els usuaris hauran de completar un formulari amb les seves dades personals, i respondre a les preguntes del concurs.

Entre tots els participants es realitzara un sorteig el dia senyalat de finalització del concurs
El guanyador final seran anunciat a través de la pestanya de Facebook Visitalasenia. Al guanyador se’ls contactarà enviant-li tota la informació necessària per gaudir del premi.

Lloc i durada de la promoció

El present concurs només tindrà validesa en el territori d’Espanya des del 18/04/16 fins al 18/05/16 ambdues dates incloses.

El guanyador final del concurs es publicarà 19/05/16

Premi

Hi haurà 1 premi de 100 € amb val de descompte per al guanyador a utilitzar a FECOSE i FECOMS.

 

Pymeralia organitzadora d’aquest concurs es posarà en contacte amb el guanyador, per correu electrònic dirigit a l’adreça que hagin indicat en participar a fi de comunicar que ha obtingut el premi i donar-li les indicacions per canviar-.

En el termini de 5 dia naturals a comptar a partir del dia següent al de la comunicació de visitalasenia.com, el guanyador haurà de respondre per correu electrònic a visitalsena.com confirmant el seu premi.

En cas que el guanyador no contesti en el termini indicat per acceptar el premi, si no compleix totes o algunes de les normes d’aquest Concurs, o no vol o no pot gaudir del premi, el guanyador quedarà descartat.

El premi no serà bescanviable pel seu import en metàl·lic ni per cap altre premi.

Protecció de dades Personals.

Els participants autoritzen que les seves dades personals facilitades siguin incorporades a un fitxer el responsable del qual és visitalsenia.com, que els utilitzarà per gestionar aquest Concurs promocional, per contactar amb el guanyador i entregar-li el premi i enviar comunicacions posteriors de la visitalasenia.com. Aquestes dades seran tractades confidencialment i de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la normativa de desenvolupament.

Els participants garanteixen i responen de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de la seva informació personal.

El titular de les dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació sol·licitant-ho per escrit, amb còpia del seu DNI o document d’identificació, a la següent adreça:, C / ÇSant Isidre 63, 43540 La Ràpita indicant al sobre “Ref . Protecció de Dades “o per correu electrònic a la següent adreça lluc@pymeralia.com

Normes de control i seguretat.

Pymeralia es reserva la facultat d’adoptar totes les mesures que resultin oportunes per evitar qualsevol conducta de què sospiti que tingui per finalitat o efecte qualsevol intent d’actuar en frau de la present promoció o en incompliment de les seves normes o en perjudici d’altres participants, la primera i immediata conseqüència serà l’exclusió del participant i la pèrdua de tot dret al premi que eventualment hagués obtingut.

Està prohibit crear o tenir més d’un perfil de Facebook. Pymeralia es reserva el dret d’invalidar, expulsar, eliminar o no tenir en compte en el còmput aquells perfils que consideri sospitosos de qualsevol intent de participació fraudulenta, inclòs, de manera enunciativa i no limitatiu, l’intent de registre de més d’un perfil d’usuari de Facebook per part d’una persona, creació de perfils falsos o usurpació d’identitat. Així mateix, Pymeralia, es reserva el dret de posar qualsevol sospita en aquest sentit en coneixement de l’empresa responsable de la plataforma Facebook, perquè adopti les mesures que corresponguin. Igualment, Pymeralia es reserva el dret d’emprendre qualsevol acció legals que puguin correspondre.

Pymeralia es reserva el dret a descarregar i excloure del concurs / sorteig qualsevol resposta enviada pels usuaris quan ho consideri oportú.

Pymeralia, es reserva el dret a excloure participacions que continguin elements pornogràfics o explícitament sexuals.

Limitació de responsabilitat.

Pymeralia, No és responsable de les interrupcions o fallades en Internet, a la pàgina la xarxa per cable, les xarxes de comunicacions electròniques, fallades de programari o maquinari ni pels possibles errors en la introducció i / o el processament de respostes , lliuraments o dades personals. En cas de produir problemes o incidències d’aquest tipus, farà tot el que estigui al seu abast per corregir el més aviat possible, però no pot assumir cap responsabilitat al respecte.

Pymeralia, Exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que, tot i les mesures de seguretat adoptades, puguin deure a la utilització indeguda dels serveis i dels continguts per part dels usuaris, i, en particular , encara que no de manera exclusiva, pels danys i perjudicis que puguin deure a la suplantació de la personalitat d’un tercer efectuada per un usuari.

Altres normes de la promoció.

– La simple participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes Bases en la seva totalitat i el criteri interpretatiu de pel Pymeralia que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del present concurs, de manera que la manifestació, en el sentit de no acceptació de les mateixes, implicarà l’exclusió del participant i, com a conseqüència de la mateixa, Pymeralia quedarà alliberada del compliment de qualsevol obligació contreta amb ell.

Pymeralia es reserva el dret a introduir canvis en la mecànica o funcionament d’aquesta Promoció en qualsevol moment i / o finalitzar-se de forma anticipada si fos necessari per justa causa, sense que d’això pugui derivar cap responsabilitat. No obstant això, aquests canvis es comunicaran degudament a través de la pàgina del concurs Visitalasenia.com i, si escau altres mitjans. Pymeralia farà tot el possible per evitar que cap canvi perjudiqui a uns participants respecte d’altres.

– En participar en aquesta promoció reconeixes i acceptes que els drets de propietat intel·lectual sobre els materials d’aquesta promoció corresponen a Pymeralia La reproducció, distribució o transformació no autoritzada de qualssevol materials publicitaris o promocionals constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual del titular.

Interpretació de les bases i resolució de conflictes

La interpretació i l’incompliment de les presents Bases es regiran per la legislació espanyola . Qualsevol controvèrsia que resultés de la interpretació o compliment de les presents bases , se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Tarragona

Deixa un comentari