la SéniaLa Sénia és un dels municipis més meridionals de Catalunya, situat a la comarca del Montsià, a la província de Tarragona. Els 108 km2 de terme limiten geogràficament amb la Comunitat Valenciana i Aragó. Cinc carreteres radials arriben a la localitat: carretera de Rossell, carretera de Benifassà, carretera d’Ulldecona, carretera de Santa Bàrbara i carretera de Mas de Barberans.

A més, s’estén una xarxa de pistes forestals per tota la zona muntanyosa del terme afavorint les activitats excursionistes que aprofiten el gran valor natural que ens envolta. Cal dir que el municipi es troba, a més, a pocs quilòmetres de l’autopista AP7 i de la carretera nacional N340, vies de gran importància de la xarxa viària espanyola que travessen el litoral mediterrani de nord a sud.

Per últim, senyalar la proximitat de la muntanya i del mar (a pocs minuts en cotxe), que fan de la Sénia un municipi d’ubicació privilegiada on poder gaudir de la naturalesa que ofereixen els parcs naturals que ens envolten i, a l’estiu, de les patges del Mediterrani.